Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:3

Пиоли: Не получих желания подарък, но видях много положителни неща

Пиоли: Не получих желания подарък, но видях много положителни неща

Милан игра силно, но за пореден път изпусна спечелен мач, а Стефано Пиоли не можа да се зарадва на победа в дебюта си начело на “росонерите”. Равенството 2:2 срещу Лече беше фиксирано с гол в добавеното време на Марко Калдерони, но въпреки това Пиоли отчете и положителните неща в представянето на тима. Днес “червено-черните” вкараха и двете си попадения от игра. Толкова имаха под ръководството на Марко Джампаоло в 7 мача.

“Работил съм с Бабакар и Калдерони, а днес именно те ни наказаха. Жалко, защото заслужавахме да спечелим, но заради наши грешки не взехме трите точки. Играхме бързо, с настроение и импровизация, но трябваше да затворим мача, а не да треперим до последните секунди. В такива ситуации винаги рискуваш да допуснеш късен гол, както и стана”, заяви Пиоли.

“Футболистите са наясно с качествата си и осъзнават за какъв клуб играят. Днес действахме с трима централни защитници, но срещу Рома следващата седмица може да е различно. Предстои ни много работа, но видях някои от идеите си реализирани и това ме обнадеждава. Надявах се на победа като подарък за рождения ми ден, но въпреки разочарованието от резултата, не мога да не съм доволен от старанието на всички. Трябва просто да не допускаме толкова наивни грешки”, подчерта опитният специалист.

“Ударът на Калдерони беше впечатляващ, но ние няколко пъти можехме да спрем атаката на Лече и изобщо да не се стига до изстрел към вратата ни. По-добре в последните минути да бяхме чистили топката в тъч, отколкото да бъркаме при подаванията. Мисля, че Рафаел Леао и Кшищоф Пьонтек могат да играят заедно, но когато в отбора ни има достатъчно баланс. Смених Леао заради мускулен проблем, а Лукас Пакета се поумори”, добави Пиоли.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички