Паратичи призна, че Манджукич може да се присъедини към нов отбор преди януари

Паратичи призна, че Манджукич може да се присъедини към нов отбор преди януари

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи даде отговори на някои от въпросите, които витаят в пресата през последните няколко седмици. Той засегна темата за Марио Манджукич, който бе един от основните играчи на “старата госпожа” при Масимилиано Алегри, но с идването на Маурицио Сари бе тотално забравен.

Националът на Хърватия дори не тренира с първия отбор заради договорка с ръководството, а от доста време е активно свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” пък имат сериозни проблеми в атаката от началото на сезона и още през януари се очаква да опита да привлече голаджия, което бе признато от Оле Гунар Солскяер.

Спортният директор на Юве коментира темата след въпрос дали  е възможно нападателя да се присъедини към друг тим преди отварянето на трансферния прозорец през януари.

“Говорим с Манджукич, за да намерим най-доброто решение и за двете страни. Оставаме отворени към всяко едно решение, независимо дали ще остане при нас или ще отиде другаде. Манджукич не тренира с нас, което е поради споразумение с клуба. Ако тази договореност се промени, аз съм отворен към всичко”, заяви Паратичи пред “Скай Италия”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички