Анчелоти: Казах на Инсиние, че той ще ни донесе победата

Анчелоти: Казах на Инсиние, че той ще ни донесе победата

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе много доволен от победата с 3:2 над РБ Залцбург в Шампионската лига. Мачът в Австрия не бе никак лесен за италианците, но те успяха да измъкнат трите точки, а победният гол отбеляза резервата Лоренцо Инсиние. Наставникът сподели, че още преди мача му е казал, че именно той ще бъде героят в срещата

“Очаквах такъв мач. Знаех, че за да победим тук, ще трябва да се жертваме на терена и да играем интелигентно. Борихме се здраво и се получи вълнуващ двубой. Останахме фокусирани през всички 90 минути. Това е страхотен резултат. Започнахме силно и поведохме в резултата, но след това имахме някои проблеми, преди отново да вземем контрола над мача. Играчите, които влязоха от пейката помогнаха много. Това бе вълнуваща вечер за всички. Още преди това казах, че ни очакват два трудни мача с РБ Залцбург. Спечелихме първия, но сега предстои още един и вярвам, че в него ще играме дори по-добре. Може би не всеки познава РБ Залцбург, но те са много, много опасен отбор, особено на собствен терен и трябваше да се раздадем докрай, за да вземем победата”, заяви Анчелоти.

“Още преди мача казах на Инсиние, че той ще играе и ще реши мача, но нямаше как да му кажа дали ще играе 10, 20 или 30 минути. Не съм магьосник, но му казах точно това”, допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти