Добра и лоша новина за Рома

Добра и лоша новина за Рома

Рома получи добра и лоша новина, свързани с контузии на свои футболисти. Добрата е, че травмата на Леонардо Спинацола не е сериозна и той ще бъде готов за игра след паузата за националните отбори. Лошата пък е свързана с Джанлука Манчини, който е получил мускулно разтежение и е напуснал принудително лагера на националния отбор на Италия.

26-годишният Спинацола пострада по време на мача с Парма. Той почувства болки в дясното бедро и напусна терена накуцвайки. Прегледите обаче са показали, че не става дума за нещо сериозно и той ще се нуждае от 7 до 10 дни почивка, което означава, че ще е на линия за срещата с Бреша на 24 ноември.

В същото време 23-годишният Манчини е пострадал по време на лагера на националния отбор на Италия преди мачовете с Босна и Херцеговина и Армения от квалификациите за Евро 2020. Той има мускулно разтежение и се прибра преждевременно в Рим, за да започне лечение. Предполага се, че той ще трябва да почива няколко седмици, което означава, че може да пропусне срещите с Бреша в Серия “А” и Истанбул Башакшехир в Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти