Сусо става клиент на Мино Райола

Сусо става клиент на Мино Райола

Нападателят на Милан Сусо може да стане клинт на суперагента Мино Райола. В момента испанецът е без мениджър който да го представлява, след като се раздели с Алесандро Лучи по-рано през седмицата. Първоначално се смяташе, че той ще подпише с Мануел Гарсия Килон, който работи с играчи като Хосе Рейна, Хосе Кайехон и Тео Ернандес. Последните информации на “Калчомеркато” обаче са, че всъщност 25-годишният футболист е по-близо да се обвърже с Мино Райола, който му е отправил доста по-конкретна оферта.

Райола се смята за един от най-елитните агенти в света на футбола, заедно с Жорже Мендеш. Той представлява някои от най-големите звезди в света като Пол Погба, Златан Ибрахимович, Марко Верати, Матайс де Лихт, Лоренцо Инсиние и др. Мениджърът вече работи и с трима футболисти на Милан - Джанлуиджи Донарума, Джакомо Бонавентура и Алесио Романьоли.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти