Интер и Челси са започнали преговори за Жиру

Интер и Челси са започнали преговори за Жиру

Интер и Челси са стартирали преговори помежду си за трансфера на нападателя на лондончани Оливие Жиру в италианския клуб, твърди “Кориере дело спорт”.

Френският национал е твърда резерва в състава на Франк Лампард, като от началото на сезона има едва 211 изиграни минути във всички турнири. Той е трети избор в атаката на тима след Тами Ейбрахам и Миши Батшуай. След контузиите на Алексис Санчес и Матео Политано “нерадзурите” в момента имат само двама здрави нападатели - Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку, които са титуляри във всеки мач. Антонио Конте е отлично запознат с качествата на Жиру, като именно той го доведе на “Стамфорд Бридж”.

Въпреки че вече текат преговори между двата клуба, все още има съществени пречки за осъществяването на сделката. Според информацията Челси настоява за 5 млн. евро, докато Интер не иска да плаща трансферна сума за 33-годишния играч, тъй като договорът му със “сините” изтича през лятото.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти