Милан се оглежда за заместник на Донарума

Милан се оглежда за заместник на Донарума

Ръководството на Милан вече се оглежда за потенциални заместници на вратаря Джанлуиджи Донарума, твърди “Гадзета дело Спорт”. Младокът е основен играч на “росонерите”, но в последните месеци все по-често се появяват информации, че той може да бъде продаден. Интересът към него е голям, а Милан има нужда от свежи пари в касата си, така че няма да е изненада, ако Джиджи си тръгне от “Джузепе Меаца” през януари или през лятото.

В Милан са набелязали и двама играчи, които може да заемат мястото на Донарума, ако той бъде продаден. Първият е Алесандро Плидзари, който играе в Ливорно в Серия “Б”, но половината от правата му са собственост на “росонерите” и те лесно могат да го вземат в състава си. Другият вариант е привличането на третия вратар на Ювентус Матия Перин, който тотално загуби шанс да се пребори за място под рамката след връщането на Джанлуиджи Буфон в Торино.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти