Правим всичко, за да преподпишем с Меси веднъж завинаги, потвърдиха от "Камп Ноу"

Правим всичко, за да преподпишем с Меси веднъж завинаги, потвърдиха от "Камп Ноу"

На “Камп Ноу” правят всичко по силите си да изключат възможността за напускане на Лионел Меси. Договорът му с Барселона, който изтича през 2021 г., му дава опция да си тръгне още през идното лято и то за без пари. В тази връзка ръководството го изкушава да преподпише.

“Меси е ключов футболист за нас - заяви спортният директор Ерик Абидал пред Mundo Deportivo. - Знам, че президентът говори с неговите представители, за да е сигурен, че новият му контракт ще бъде подписан веднъж завинаги. Надявам се той да остане тук още много години и смятам, че точно така ще се получат нещата. Все пак това ще бъде решение лично на Лео. Но както той е казвал, Барса е на първо място. Той е на-добрият.”


Аржентинецът, който е на 32 години, разкри, че през лятото на 2017 г. наистина е бил готов да си тръгне от каталунския клуб, но просто не е имало кой да го купи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти