Набелязани от Барса отказват да преподпишат

Набелязани от Барса отказват да преподпишат

Двама от спряганите за Барселона играчи очакват оферти от каталунския клуб и в тази връзка отказват да подпишат нови договори, твърди Mundo Deportivo. Това са Вилиан от Челси и Фабиан Руис от Наполи.

31-годишният бразилец е обвързан с лондончани до края на сезона, а клубът прави всичко по силите си да го задържи. На Вилиан вече е бил предложен контракт за още 2 години с опция за допълнителни 12 месеца, но той все още не е дал отговор. Спряга се името и на Ювентус като вероятна дестинация за опитния южноамериканец.


На Руис пък се гледа като на отличен играч за бъдещето на Барса. Полузащитникът е само на 23 години, но вече играе в националния тим на Испания. Той има предложение от Наполи за нов договор, според който да му бъде сложена клауза от 120 млн. евро. Настоящото му споразумение с италианския клуб е до 2023 г., в него няма заложена откупна клауза, а и заплатата на Руис е сравнителни ниска за все по-силните му изяви - 2 млн. евро. Неаполитанците се опасяват, че Руис може много лесно да бъде изкушен с по-високо възнаграждение.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти