Емре Джан за играчи на Юве: Пропиляват си таланта, жалка работа

Емре Джан за играчи на Юве: Пропиляват си таланта, жалка работа

Германският национал Емре Джан е разочарован от държанието на някои млади футболисти като цяло и в частност от негови съотборници в Ювентус. “Жалко е да ги гледаш как си пропиляват таланта, не го разбирам това”, заяви 25-годишният играч пред “Кикер”, без обаче да назове конкретни имена.

“Имат невероятния шанс да играят редом до изключителни професионалисти, но в същото време правят глупости - продължи Джан - Не разбират ли какви грешки допускат? И в Юве има такива и аз постоянно им говоря. Старая се да ги накарам да осъзнаят, че е важно да се държат по определен начин. Но някои от тях все още не разбират. Част от причината е във високите им заплати. На тяхната възраст рискуват да си загубят ума заради големи пари, които получават.”


Джан дебютира за Байерн (Мюнхен) още като 18-годишен, а след това игра още за Байер (Леверкузен) и Ливърпул. Много е вероятно той да напусне Ювентус, защото беше оставен извън състава за Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти