Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Барселона и Ман Сити следят халф на Интер

Барселона и Ман Сити следят халф на Интер

Барселона и Манчестър Сити се интересуват от халфа Стефано Сенси. Интер привлече играча от Сасуоло през лятото, като го взе под наем за сумата от 5 милиона евро, но в договора фигурира опция за закупуване на стойност 20 милиона. Ръководството на "нерадзурите" работи върху това да финализира сделката, колкото е възможно по-скоро.

"Не е изненадващо, че има интерес, коментира агентът на футболиста Бепе Ризо. - Антонио Конте го искаше и Интер свърши добра работа да го вземе преди другите. През лятото имаше интерес от Барселона и Манчестър Сити и е нормално, че той продължава.”

Конте бе критикуван за думите си, че не може да се очаква много в Шампионската лига с играчи "взети от Сасуоло и Каляри", но Ризо го защити: "Правилно е това, което каза, защото Сенси няма голям опит в евротурнирите. Той сега си учи, докато е в Интер".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички