Касано предрича титла за Интер

Касано предрича титла за Интер

Бившият италиански национал Антонио Касано смята, че Интер е готов да сложи край на хегемонията на Ювентус в Серия “А”. Той изтъкна като основен коз на “нерадузрите” старши треньора Антонио Конте.

“Интер ми напомня на Ювентус в първата им година под ръководството на Конте. Тогава аз бях в Милан и изпуснахме титлата за сметка на градския съперник. Ако Юве разпилее точки в някои мачове, Конте ще се възползва”, заяви Касано.

“Разбира се, че Ювентус има класата отново да стане шампион. Те могат да изкарат два равностойни състава и все още превъзхождат конкурентите си в Италия. От километри си личи обаче, че отборът гледа основно към Шампионката лига”, добави Касано, който се похвали, че е е завършил професионален курс и се надява скоро да започне работа като спортен директор.

Касано изкара един сезон в Интер между 2012 и 2013 година, като вкара 9 гола в 39 мача, но беше в постоянен конфликт с тогавашния треньор Андреа Страмачони и пожела да бъде продаден на Милан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти