Милан предлага 6 милиона евро за 18 месеца на Златан Ибрахимович

Милан предлага 6 милиона евро за 18 месеца на Златан Ибрахимович

Ръководството на Милан е отправило оферта към Златан Ибрахимович отново да облече екипа на клуба. 38-годишният нападател за последно игра в американския ЛА Галакси, но ще си тръгне през декември. Сега “росонерите” имат желание да го върнат на “Джузепе Меаца”, като са му предложили договор за 6 месеца, който може да бъде удължен с още година, а общата стойност на сделката е 6 милиона евро, твърди “Гадзета дело Спорт”.

Сега всичко зависи от шведа да прецени дали това предложение го устройва. Преди време имаше информации, че Златан иска по 1 милион на месец, но е ясно, че Милан няма как да му предложи подобна сделка.

Разговорите за привличането на Ибра са водени между спортния директор на Милан Звонимир Бобан и агента на играча Мино Райола. Първата оферта на “рооснерите” е била за 6 месеца, но впоследствие е добавена и опцията за удължаване с още 12 месеца. Футболистът е казал, че ще даде отговора си в близките седмици.

Ибрахимович игра в Милан от 2010 до 2012 година. За тези две години той отбеляза 56 гола в 85 мача за “росонерите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти