Ювентус договори звездата на Локо (Москва)

Ювентус договори звездата на Локо (Москва)

Ювентус е договорил звездата на Локомотив (Москва) Алексей Миранчук, съобщава “Спорт Медиасет”. Информацията твърди, че “бианконерите” са постигнали принципна договорка с руския атакуващ халф, който ще премине в състава им през лятото на 2020 година.

Миранчук хвана окото на Юве по време на мачовете между двата тима в Шампионската лига. Тогава той се разписа и в двете срещи с торинци и остави отлични впечатления с изявите си. 

В същото време руското издание “Спорт Експрес” отрича да е постигната подобна договорка, но и там потвърждават, че са водени разговори между двата клуба, а посредник е бил агентът Габриеле Джуфрида.

24-годишният Миранчук действа зад нападателя, но може успешно да играе и  по двете крила. Той е национал на Русия и има 5 гола в 25 мача за Сборная. Футболистът има договор с Локо (Москва) до юни 2021 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти