Михайлович бил много близо до треньорския пост в Ювентус

Михайлович бил много близо до треньорския пост в Ювентус

Наставникът на Болоня Синиша Михайлович е бил много близо до треньорския пост на Ювентус. Това разкри спортният директор на “Старата госпожа” Фабио Паратичи, който обаче не пожела да каже кога точно е имало такава възможност.

“Беше много приятно да го видя обратно на треньорската скамейка. Това беше облекчение. Аз съм много добър приятел на Синиша. Признавам, той беше много, много близо до това да стане наставник на Ювентус, въпреки че няма да разкрия кога. Той е боец, вече го знаех. Сега получих още едно потвърждение за това”, сподели Паратичи пред “Тутоспорт”.

Той също така коментира избора на Маурицио Сари за треньор на тима, както и решението на бившия такъв Антонио Конте да поеме Интер. “В предишните години Сари оказа влияние върху Наполи и ние на свой гръб сами усетихме колко добър е той. След това той демонстрира добър футбол в Челси в трудната Висша лига. Не е лесно да си чужденец в различен тип футбол. Той завърши трети и спечели Лига Европа. Комбинацията от тези неща доведе до това да го считаме за идеалния треньор на Ювентус още от самото начало на търсенето. Той беше първият ни избор.

Решението на Конте да отиде в Интер малко ме засегна. В началото това важеше в по-голяма степен, но сега вече свиквам. Все още ценя Конте, спечелихме първите си три титли при него. Ювентус му дължи много и като играч, и като треньор. Честно казано, не се съмнявах, че Интер ще ни конкурират за титлата под негово ръководство. Също така съм сигурен, че надпреварата ще е много тежка и ще продължи до самия край. Той си остава приятел, на когото пожелавам усрех, но да не е прекалено голям”, допълни Паратичи.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички