Балотели напомни за себе си в дербито на удавниците (видео)

Балотели напомни за себе си в дербито на удавниците (видео)
Нароченият за гонене Марио Балотели донесе победата на Бреша с 1:0 над СПАЛ 2013 като гост в аутсайдерското дерби от 15-ия кръг в Серия “А”. Бившият национал на Италия се разписа в 54-ата минута. Така неговият тим вече е предпоследен, като изпревари днешния си съперник.

Бреша беше на дъното след шест поредни поражения, но днес имаше и късмет, след като домакините пропуснаха дузпа и още куп други възможности.

Балотели можеше да реализира още в 4-ата минута, но вратарят Етрит Бериша спаси. По-късно през първото полувреме гол на СПАЛ, дело на Ясмин Куртич, не беше зачетен правилно заради засада.

След почивката Емануеле Ндож пропусна да вкара за Бреша, но пък Балотели беше по-съобразителен и в 54-ата минута даде аванс на своите.

20 минути по-късно домакините спечелиха правото да изпълнят наказателен удар, но Андреа Петаня не успя да преодолее вратаря Йесе Йоронен.

В добавеното време играчите на СПАЛ изпуснаха нова 100-процентова възможност, а веднага след това и гостите не съумяха да реализират, докато вратарят Бериша се беше включил в атака.

Балотели вече има 3 гола за Бреша, но президентът на клуба му каза, че през зимата е свободен да си ходи без пари.



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти