Няма шанс Интер да вземе Видал преди лятото

Няма шанс Интер да вземе Видал преди лятото

Барселона не планира през януари да се разделя с Артуро Видал, който е искан от Интер. Това стана ясно от думите на президента Джосеп Мария Бартомеу в навечерието на двубоя срещу италианския тим в Шампионската лига. Полузащитникът е любимец на Антонио Конте и той го иска в състава си, за да му помогне в битката с Ювентус. Испанците обаче държат да запазят всичките си футболисти.

“Не очакваме някой да напусне през януари - коментира Бартомеу пред La Repubblica. - Разполагаме с балансиран състава, в който не ни липсва нищо, но и не можем да си позволим да останем без някого. Няколко пъти вече ми се е случвало някой футболист да изяви желание да бъде продаден. Но това никога не е ставало през януари, а само в края на сезона. В някои от случаите пускахме играчите, а в други успявахме да ги убедим да останат.”


Босът на “блаугранас” беше запитан и дали иска да привлече нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, който се представя много силно. “Този въпрос е клопка - отговори Бартомеу. - Интер играе много добре и Лаутаро не е единственият играч, който ме впечатлява. И не е случайно, че “нерадзурите” са начело в Серия “А”.

Утре Интер приема Барса в среща от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Каталунците вече се класираха за следващия етап, а домакините се борят с Борусия (Дортмунд) за втората позиция.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти