Анчелоти продължава да твърди, че той е човекът за Наполи

Анчелоти продължава да твърди, че той е човекът за Наполи

Карло Анчелоти продължава да смята, че мястото му е начело на Наполи. Медиите в Италия са убедени, че той ще бъде освободен в сряда и на негово място ще застане Дженаро Гатузо. “Ако не смятах, че аз съм най-удачният човек, който да може да се справи със ситуацията в клуба, нямаше да съм тук”, отговори опитният наставник.

Преди това във вторник той трябва да класира “партенопеите” за осминафиналите в Шампионската лига. Преди последния кръг в групата тимът е втори, като приема слабака Генк. По същото време Ливърпул гостува на Ред Бул (Залцбург).


“Евентуалното ни продължаване напред не компенсира това, което като цяло правим от началото на сезона в Серия “А” - продължи Анчелоти. - Самият аз трябва да продължа да си върша работата и да не мисля толкова за това какво съм постигнал преди, а какви са резултатите ми сега. Никога не съм искал от футболистите да играят само за мен. Ако са го сторили, то това не е хубаво. Като цяло в момента отборът не е освободен психически, защото момчетата мислят за това какво не са направили. ”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти