Трансферът на Смолинг в Рома пред провал

Трансферът на Смолинг в Рома пред провал

Смятаният за почти сигурен трансфер на Крис Смолинг от Манчестър Юнайтед в Рома е пред провал, пише "Гадзета дело Спорт". Англичанинът в момента играе под наем при "Вълците", но те са много доволни от представянето му и искат да откупят изцяло правата му. Изглежда обаче двата клуба все още не могат да се разберат за параметрите на сделката.

От Рома се надяваха да си осигурят правата на защитника срещу 18 милиона евро и всичко бе договорено. В последните дни обаче настъпи неочакван обрат, като от Юнайтед вече не са убедени, че тази сделка е изгодна за клуба, а и самият Смолинг започва да се колебае дали иска да остане за постоянно на "Олимпико".


Причината за тази рязка промяна е, че с добрите си игри Смолинг е привлякъл доста сериозен интерес към себе си. Той е хванал окото на Арсенал, Лестър, Евертън, Милан и дори Ювентус. Така че е много вероятно да се стигне до наддаване за подписа на бранителя и цената му да скочи доста.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти