Лацио разочарова като Интер, Селтик завърши със загуба в група “Е” (видео)

Лацио разочарова като Интер, Селтик завърши със загуба в група “Е” (видео)
Намиращият се в много силна форма в Серия “А” тим на Лацио приключи участието си в Лига Европа, след като не успя да излезе от групата си. Тази вечер “небесносините” записаха четвърта загуба, след като отстъпиха с 0:2 на Рен като гости. По същото време ЧФР Клуж се наложи със същия резултат над Селтик в другия мач и продължава напред заедно с шотландците, които си бяха осигурили първата позиция преди този кръг.



Лацио трябваше задължително да спечели във Франция и да се надява по същото време Селтик да победи при визитата си в северната ни съседка. Нищо от това обаче не се получи и в крайна сметка селекцията на Симоне Индзаги се превърна в разочарование по подобие на Интер, които не успя да се пребори за продължаване в своята група в Шампионската лига.

Футболистите на Лацио направиха нов слаб двубой в Лига Европа и логично получиха два гола в мрежата си. Изненадващо и двата бяха реализирани от централния защитник на Рен Йорис Няньон - в 31-ата и 87-ата минути.

След като пък не играеше за нищо, Селтик не се напрегна и Клуж се наложи след попадения на Андрей Бурка в 49-ата минута и на Дамян Джокович в 70-ата.
РЕН - ЛАЦИО 2:0
1:0 Няньон (31)
2:0 Няньон (87)
МИНУТА ПО МИНУТА


КЛУЖ - СЕЛТИК 2:0
1:0 Бурка (49)
2:0 Джокович (70)
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти