Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Сампдория излъга Дженоа в дербито

Отборът на Сампдория триумфира в поредното издание на дербито на Генуа, след като победи с 1:0 Дженоа в двубой от 16-ия кръг на Серия А.
Голът за Самп падна пет минути преди края, когато Маноло Габиадини завърши една бърза атака на своя тим, като прати топката в мрежата с удар с левия крак от границата на наказателното поле.  Това беше четвърти гол за сезона на 28-годишния нападател на Самп.
С успеха Сампдория се измъкна от зоната на изпадащите и вече е 17-и с 15 точки. Дженоа остана предпоследен, 19-и, с актив от едва 11 точки.
Двубоят се изигра пред пълни трибуни и оправда очакванията за яростно дерби, като и двата тима не спестиха усилия в търсене на точките, които може да се окажат решаващи за оцеляването в елита. Дженоа излезе без много основни фигури, а на загрявката загуби и Стефано Стураро. Сампдория също не можеше да разчита на редица от титулярите си, а появата на пейката на Габиадини беше прието като изненада, оказала се впоследствие приятна.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички