Рома се върна към победите с обрат срещу последния (видео)

Отборът на Рома постигна домакински успех с 3:1 над СПАЛ 2013 в двубой от 16-ия кръг на Серия “А”. По този начин “вълците” се върнаха на победния път след равенствата си с Интер (0:0) и Волфсбергер (2:2).

Гостите поведоха в резултата в 44-ата минута, след като Андреа Петаня реализира дузпа, свирена за фаул на Александър Коларов срещу Тиаго Сионек. Римляните обаче осъществиха пълен обрат през втората част. Той започна още в 53-ата минута, когато удар на Лоренцо Пелегрини рикошира в Ненад Томович и така топката се озова в мрежата на СПАЛ. В 66-ата Рома също получи правото да изпълни дузпа за нарушение на Франческо Викари срещу Един Джеко, като Диего Пероти беше точен от бялата точка. Крайното 3:1 оформи Хенрих Мхитариян в 83-ата минута, когато се разписа след центриране по земя на капитана Алесандро Флоренци.

Така Рома вече е четвърти в класирането с актив от 32 точки, докато СПАЛ остава на дъното с едва 9 пункта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички