Монтела: Загубата щеше да е незаслужена

Монтела: Загубата щеше да е незаслужена

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела смята, че равенството 1:1 с Интер е справедлив резултат и загубата би била незаслужена с оглед на показаното от неговия отбор. “Виолетовите” стигнаха до точката едва в добавеното време с попадение на Душан Влахович.

“Това е важен резултат, макар че щеше да е по-добре да вземем трите точки. Но ние се изправихме срещу много силен съперник. Щеше да е тежко и нечестно, ако бяхме загубили по този начин, макар че вече ни се е случвало през сезона. Бяхме в мача през цялото време, но Душан вкара страхотен гол, а в края дори се надявах да победим. Още когато стартира спринта си, знаех, че ще вкара и съм много щастлив за него. Това момче ще стигне далече, ако продължи да работи здраво и е готов да направи нужните жертви”, смята Монтела.

“Трябва да разберем, че отборният дух може да направи разликата. Вече много пъти съм казвал, че ако разполагам с всичките си играчи, ще имам достатъчно боеспособен отбор. Но дори и когато липсват някои футболисти заради контузии, трябва да се борим докрай”, допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти