Гасперини: На "Местайя" ще е трудно, рано е да празнуваме

Гасперини: На "Местайя" ще е трудно, рано е да празнуваме

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини беше много щастлив след победата над Валенсия с 4:1. Тимът от Бергамо е все по-близо до историческо класиране на 1/4-финалите в Шампионската лига, но опитният специалист не бърза да се радва.

“От една страна сме изключително щастливи, но от друга има известна доза съжаление за допуснатия гол. Не биваше при 4:0 да допускаме такава грешка. На “Местайя” ще се опитаме да сме по-прецизни. Ако искаме да продължим на четвъртфиналите, трябва да се опитаме да победим отново и да докажем, че резултатите ни са заслужени. Ние сме отбор, който създава много голови положения, но понякога допускаме и грешки. Нашите голове бяха изработени, а съперникът се възползва от липсата ни на концентрация в определен момент”, коментира Гасперини.

“Ще анализираме грешките си и ще се опитаме да се поучим от тях. Със сигурност ще се стремим да вкараме гол в Испания. Нямам намерение да се браним през цялото време и да разчитаме на преднината си от първия мач”, обеща треньорът на “бергамаските”.

“Валенсия игра без Родриго, който е много важен за тях, и без двамата си титулярния централни защитници. Ние загубихме Берат Джимсити на загрявката, а Матия Калдара доскоро лекуваме контузия. Имахме известни трудности при изнасянето на топката, а това обикновено е от силните ни страни. В гостуването ще се опитаме да сме по-внимателни. Там атмосферата ще е невероятна и един гол може да ентусиазира Валенсия. Рано е да празнуваме, можем да го сторим чак след 15 дни”, добави Гасперини.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти