Последно: пет мача от Серия “А” ще се изиграят пред празни трибуни

Цели пет мача от предстоящия 26-и кръг в Калчото ще се играят пред празни трибуни, гласи официалната позиция на Серия “А”, която е и последна по този въпрос. Въпросните срещи са Ювентус - Интер, Милан - Дженоа, Удинезе - Фиорентина, Парма - СПАЛ 2013 и Сасуоло - Бреша.

Още преди няколко дни се знаеше, че тези двубои няма да бъдат достъпни за фенове. Въпреки това, те до последно имаха надежда, че това решение ще бъде променено, но проведената снощи кризисна среща само го е потвърдила. Така местната лига се съобрази с наложените от властите мерки в областите Пиемонт, Ломбардия, Фриули, Венето и Лиджурия заради епидемията от коронавирус. Досега са потвърдени 580 случая на заразени, както и 17 починали заради болестта.

Междувременно, Серия “А” обяви нови дати за два от отложените мачове от 25-ия кръг на местния елит. Така Верона - Каляри и Торино - Парма ще се изиграят на 11 март, съответно от 16 часа и 19:30 часа българско време. Това налага леки промени на часовете и датите на други четири срещи от 27-ия и 28-ия кръг на шампионата. От лигата обаче добавят, че все още не са пренасрочили двубоите Аталанта -Сасуоло и Интер - Сампдория.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти