Григор потвърди, че отново ще играе в Лос Кабос (видео)

Григор потвърди, че отново ще играе в Лос Кабос (видео)

Григор Димитров ще се завърне на турнира в Лос Кабос през сезон 2020. Новината бе обявена от официалния Twitter акаунт на надпреварата.

Миналата година първата ни ракета дебютира в мексиканския град, като в първи кръг постигна драматична победа над Стийв Джонсън със 7-6(4) 4-6 7-6(5). Във втори обаче отстъпи на Гуидо Пея, който към този момент бе по-напред от него в класирането.

„Получената подкрепа в Мексико през годините от страна на феновете ми помагаше да играя по-добре, а същевременно така се наслаждаваш и повече на всичко. През сезона играеш 30 седмици, пътуваш много и е хубаво да има какво да предложиш на феновете си,“ бяха думите на бившия №3 в Лос Кабос.

„Тези фенове наистина оценяват спорта и това, което турнирът прави. Трябва всеки ден да излизаш и да се забавляваш, но и да играеш добре. Тук е различно и това много помага на играчите – имаш време за отдих и да се насладиш на красотата.“

Турнирът ще се проведе между 20 и 26 юли, като се очаква Диего Шварцман да се завърне, за да защитава титлата си, но официално към момента е обявен още Джон Иснър.

TennisKafe.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти