Белтраме пред Winbet: Ще вкарам отново срещу Царско село

Белтраме пред Winbet: Ще вкарам отново срещу Царско село

Новото попълнение на ЦСКА-София Стефано Белтраме се адаптира изключително бързо към футбола в България. Юношата на Ювентус дебютира за „червените“ във дербито с Левски, което не излъчи победител и завърши при нулево равенство.

В срещата със „сините“ италианският плеймейкър започна като титуляр и въпреки малкото си време за подготовка се задържа на терена до 82-ата минута, когато бе заменен от Рафаел Енрике. Белтраме на няколко пъти демонстрира отлични отигравания срещу състава на Петър Хубчев и загатна за голямата си класа. Офанзивният полузащитник затвърди добрите впечатления отново в следващия мач и донесе победата на „червените“ над Ботев (Пловдив).

Белтраме бе на висота срещу „канарчетата“ и отбеляза единственото попадение в сблъсъка на „Българска армия“. Той бе точен в 34-ата минута, след като получи подаване от Али Соу, преодоля бранителя Костадин Ничев и майсторски пусна топката покрай вратаря Янко Георгиев.

Атакуващият халф бе избран за играч на мача от двадесет и втория кръг, а добрите му изяви бяха отразени и в Италия. Белтраме изрази оптимизъм, че ще се разпише и в предстоящия двубой на ЦСКА-София с Царско село.

„Ще вкарам отново при гостуването на Царско село. Ще ги победим с 2:0, а другото попадение ще бъде дело на Али Соу“, прогнозира 27-годишният играч пред

Winbet

.

Двубоят между ЦСКА-София и Царско село е тази събота от 17:30 часа и ще се играе на стадиона в Бистрица.

Winbet

предлага коефициент от

3.80

за точен резултат 2:0 в полза на „червените“, каквато е прогнозата на Белтраме.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти