Дани Кики може да заиграе в Русия или в Казахстан

Дани Кики може да заиграе в Русия или в Казахстан

Кариерата на Дани Кики може да продължи в Русия или Казахстан. Това призна за „Меридиан Мач" мениджърът Мирчо Димитров, който работи от дълги години с бившите съветски републики.

„Той е много добър футболист, с доказани качества. Винаги мога да му намеря клуб в Русия или Казахстан. Смятам, че няма да има проблеми да се приспособи в тамошните първенства", каза Димитров.

29-годишният офанзивен футболист може да играе на върха на атаката, зад чистия нападател или по крилото, така че предлага ред опции за евентуалния си бъдещ клуб зад граница.

Почти цялата кариера на техничаря със сирийска кръв преминава в Локомотив (Пловдив), като има престои и при столичните „железничари" и в бургаския Черноморец. Той е един от най-близките приятели на тартора Мартин Камбуров, а е и сред любимците на „черно-бялата" фенска маса в Пловдив.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти