Крушарски започна да плаща

Крушарски започна да плаща

Чудо! След дълги и мъчителни пет месеца без заплати, вчера собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски най-после развърза кесията. Причина за разплащането е траншът, който собственикът очакваше от държавата. След като най-после футболният бос е получил парите в сметката си, е наредил по най-бързия начин неговите служители да получат част от заплатите си, като се очаква до края на лагера в Боровец всичко да бъде изчистено.

И други добри новини получиха на “Лаута”. Снощи в лагера на тима чакаха две от новите попълнения - вратарят Николай Банков и бившият защитник на Левски Сашо Александров-Алвеша. Двамата са се разбрали със “смърфовете”. 26-годишният страж е обещал да подсили “черно-белите”, след като уреди взаимоотношенията си с досегашния си клуб - Локомотив (Горна Оряховица). Неговият съотборник в Горна Оряховица Милен Желев пък все още не е финализирал трансфера си в Локо, но това трябва да се случи до дни.

“Меридиан Мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти