Кавдански и Крачунов отново в Локо

Кавдански и Крачунов отново в Локо

Опитните централни защитници Мартин Кавдански и Пламен Крачунов се присъединиха към подготовката на Локомотив (Пловдив). Двамата са носили черно-бялата фланелка през различни периоди от кариерите си, а сега отново могат да подсилят отбраната на “смърфовете”.

30-годишният Кавдански за последно игра в изпадналия от Първа лига отбор на Локомотив (Горна Оряховица), където бе сред основните футболисти, записвайки точно 30 двубоя в елита. Бившият футболист на френския Метц бе сред маратонците в родното първенство, пропускайки едва 44 минути за своя тим във всички мачове за сезона

Кавдански е играл на “Лаута” през сезоните 2010/2011, 2012/2013, както и закратко през 2016 година.

28-годишният Крачунов се връща от Кипър, където бе част от Етникос (Ахна) и игра в 28 мача за клуба, който завърши на осма позиция в крайното класиране на местната елитна дивизия. Някогашният футболист на ЦСКА е играл за пловдивския Локомотив през сезон 2010/2011 и през 2013 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички