Крушарски: Казах на Камбуров, че е капитан, а не наемничка - той се обиди

Крушарски: Казах на Камбуров, че е капитан, а не наемничка - той се обиди

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира последните събития на “Лаута”, след които “черно-белият” клуб остана без най-големия си голмайстор - Мартин Камбуров. Лидерът на “смърфовете” си тръгна обиден от любимия клуб след пореден скандал с бизнесмена. Крушарски не изключва вариант Камбуров отново да бележи с фланелката на пловдивското Юве, но това ще стане само при положение, че той “кара кораба”.

“Преди мача с Етър казах на Мартин да изиграят мача и в понеделник ще си получат парите. Казах му, че е капитан на Локомотив, а не наемничка. Камбуров се врътна и се обиди. Преди време пак взе такова решение, но тогава седнаха с Чавдар Цветков и се разбраха. Пак беше нещо такова дребнаво, негово решение - преди 4-5 месеца. Така е решил, проблемът си е негов. Няма как да се моля на човек, на когото плащам заплата. Няма незаменими хора. Ако Мартин иска да се върне, да го направи, но само при условието, ча аз карам кораба”, категоричен бе Крушарски в предаването “Домът на футбола”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти