Гледай на живо

Левски пречупи ЦСКА пред препълнена зала и стъпи на волейболния връх в България - на живо от зала "Левски София" с отзивите и награждаването

Войнов определи групата за Левски

Войнов определи групата за Левски

Старши-треньорът на Локомотив (Пд) Войн Войнов определи групата за двубоя срещу Левски (София). Представителният тим на "черно-белите" излиза в неделя (23.07) срещу "сините" в първия си домакински мач за сезон 2017/2018. Срещата от втория кръг на Първа лига е насрочена за 21:00ч. В групата след изтърпяно наказание се завръща Парвизджон Умарбаев.

В сметките на Войн Войнов влезнаха и новите попълнения Георги Пашов и Марк Бедиме. Димитър Везалов е с контузия и ще пропусне срещата. Групата на Локомотив: Илко Пиргов, Мори Диау, Пламен Крумов, Георги Пашов, Марк-Гутие Бедиме, Ивайло Марков, Пламен Николов, Архан Исуф, Стефан Йевтоски, Ванчо Траянов, Димитър Велковски, Серджо Телес, Парвизджон Умарбаев, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Веселин Марчев, Дани Кики, Дино Мартинович.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти