Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Войнов пожела 200 гола на Камбуров и заяви: Разучихме добре Берое, към края само ритаха топката

Войнов пожела 200 гола на Камбуров и заяви: Разучихме добре Берое, към края само ритаха топката

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов бе изключително щастлив след победата на тима му с 2:1 като гост на Берое.

“Много съм щастлив, тъй като победихме един от силните отобри в България. Момчетата разбраха какво е да носиш фланелката на Локомотив. Винаги им го казвам, че Локомотив е име в българския футбол, винаги е претендирал за нещо, ще претендира и сега.

Показахме характер и заслужено победихме. Това е, което го искам. Преди мача нашият президент каза, че иска мъжки момчета, които да се борят, пък каквото стане. Берое разполага с добри флангове и добър централен нападател, но ги бяхме разучили.

Към края на мача само ритаха топката, което много ни улесни. Не търсим заместник на Камбуров. През зимната пауза, ще търсим, но и с тези футболисти ще се представим достойно. Пожелавам на Камбуров да е жив и здрав! Да мине тези 200 гола, за да се гордее с тях! Пожелавам му здраве, другото си го има”, завърши Войнов по адрес на рожденика и легенда на Локомотив Мартин Камбуров, който в момента води атаката на Берое.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти