Везалов след 0:3 от Лудогорец: Няма от какво да се срамуваме, дадохме им отпор

Везалов след 0:3 от Лудогорец: Няма от какво да се срамуваме, дадохме им отпор

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Димитър Везалов обяви след домакинското поражение с 0:3 от Лудогорец, че смърфовете няма от какво да се срамуват, защото са показали израстване.

“Мисля, че няма от какво да се срамуваме след тази загуба от Лудогорец. Показахме, че можем да играем футбол. Не става въпрос като равен с равен с Лудогорец, но поне им дадохме отпор и мисля, че има поводи за радост. Има някакво израстване от гледна точка на желание, дисциплина и концентрация.

Започваме едно ново начало и гледаме да надграждаме. Лудогорец е доста класен отбор. Опитахме да се надиграваме с тях, но не се получи. Допуснахме много леки голове. Това бе от изключително значение за крайния резултат. Срещу отбор като Лудогорец трудно се връщат. Акрапович се опитва да предаде дух на победители. Благодаря на публиката! Като ни подкрепя така, ни дава самочувствие и нашата игра се подобрява“, заяви Везалов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти