Втори футболист от Канада започна тренировки с Локомотив (Пловдив)

Втори футболист от Канада започна тренировки с Локомотив (Пловдив)

Втори футболист от Канада започна тренировки с Локомотив (Пловдив). От вчера занимания с мъжете започна вратарят Марио Райчев. Той бе привикан от Рилски спортист, където бе пратен преди година и половина, за да се обиграва, пише "Марица". Младокът е роден в София, но с родителите си от доста време живее в страната на кленовите листа и притежава канадски паспорт.

Преди това 20-годишният страж изкара един полусезон при старшата възраст на черно-белите, с които изпадна от Елитната група U19. Райчев бе привлечен на "Лаута" от канадска школа в Квебек по личното настояване на президента Христо Крушарски. Той му уреди и отиването в Рилецо, където Крушарски се води като спонсор.

Ако Марио бъде одобрен от треньора на вратарите в Локо Здравко Букарица, той ще стане вторият играч с канадски паспорт на "Лаута". Преди него като ново попълнение бе представен Алесандро Ходжабартър, който ознаменува неофициалния си дебют срещу Марица с гол. Алесандро обаче още не може да бъде картотекиран за представителния тим заради проблеми с документите.

Снимка: Официален сайт Локо Пд

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти