Крумов нападна Акрапович: Локомотив е в лоши ръце при този физкултурник

Крумов нападна Акрапович: Локомотив е в лоши ръце при този физкултурник

Досегашният капитан на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов, който бе освободен от треньора Бруно Акрапович, използва Facebook, за да обяви раздялата си със "смърфовете" и да благодари на клуба. Той не се изказа ласкаво за своя треньор, наричайки го  физкултурник.

Ето какво написа Пламен Крумов

"Благодаря ти, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
За мен беше чест в продължение на две години и половина да нося черно-бялото райе, а в последните месеци и капитанската лента на този велик клуб!!!
Щастлив съм , че имах възможността да се запозная и дори да бъда съотборник с част от легендите на този клуб! Христо Бонев, Николай Курбанов, Христо Колев-Бащата, Краси Костов ( лека му пръст), Едуард Ераносян, Петър Пашев, Мартин Камбуров, Кирил Котев, Ванчо Траянов и др.

Не спечелих нито един трофей, но спечелих много повече! Спечелих уважението на черно-бялата общност с всеотдайната си игра! В тези две и половина години изживях уникални моменти ! Незабравими мачове и победи! Няма как за два месеца един физкултурник (треньорчето) да изтрие тези позитивни моменти! За съжаление отборът е в лоши ръце, но много скоро всичко ще си дойде на мястото.
Пожелавам на вече бившите си съотборници здраве и много късмет . Ще им трябва и доста търпение!!! Благодаря на феновете за подкрепата! Благодаря на ръководството и на собственика за коректното отношение към мен. Локомотив Пловдив винаги ще заема част в сърцето ми!!!
Казвам довиждане, а не сбогом !!! На добър час, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ“, написа Крумов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти