Крушарски в действие: Не ме вали дъжд от пари, отивам да видя как Локото отива в небитието

Крушарски в действие: Не ме вали дъжд от пари, отивам да видя как Локото отива в небитието

Босът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски, се сопна в типичен стил заради критиките към случващото се в клуба, както и към треньора Бруно Акрапович. 

"Искам да успокоя драгите журналисти, че Локомотив няма да има проблеми с лиценза. Прочетох това тези дни и мога да ги уверя, че си плащаме задълженията регулярно, включително и тези към държавата, които заварих. Много се изписа, че съм се "покрил" в Аржентина. Аз, когато съм заминал, не съм информирал журналистите, кога ще се върна. Мога да успокоя всички, че контролирам ежечасно какво се случва с клуба. Договорихме се с централен бранител, който очакваме да пристигне. През лятото ще пристигне футболист от Аржентина, с който преговарям от доста време.

Славия - Локомотив (Пловдив) 2:1@@@

На финалната права съм да създам камп в Мендоса, в който ще тренират местни деца. Тези от тях, които изпъкнат, ще стават футболисти на Локомотив (Пловдив). За следващото издание на турнира "Христо Бонев" съм договорил интересни неща. В общи линии, не е като да не върша нищо за Локомотив, нали?", заяви Крушарски пред plovdivderby.

"Ще приема винаги градивна критика, но тази атака, която се води срещу мен, а в моето отсъствие срещу Бруно, няма как да я приема. Няма как да съм в България в момента, все пак на "Лаута" всеки месец очакват заплати. Тези пари трябва да дойдат от някъде, мен дъжд от пари не ме вали. Тези средства се изработват и аз правя точно това. За някои обаче явно това е повод за критика. Сега на прицел е Бруно Акрапович. Има целенасочена атака към него. Не се критикува, а се атакува. На 24-ти кацам в България. Ако толкова липсвам на някого да заповяда да ме посрещне.

Още същия ден ще съм на "Лаута", за да видя как клубът отива към небитието, както твърдят по медиите. Аз добре знам какво се случва ежедневно в клуба, но ще дойда и ще проверя лично на място, само за успокоение на вашата гилдия. В последствие пак ще замина за чужбина, защото ще откривам нов обект. Разбира се, ако журналистите ми разрешите, защото виждам за вас явно е проблем, че работата ми е свързана с чести и продължителни отсъствия", добави босът на "смърфовете".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти