Локо (Пловдив) разби Хебър

Локо (Пловдив) разби Хебър

Локомотив (Пловдив) победи Хебър с 3:0 в контролна среща, играна на стадиона в Хисаря. Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович започнаха по-активно и поведоха още в 10-ата минута. Тогава Мохамед Муса открадна топката, и подаде на Филип Михалевич, който с прецизен удар откри резултата за 1:0. В 24-ата минута Димо Бакалов стреля, но защитник на Хебър изби топката. При този резултат завърши първата част.

В 50-ата минута Симеон Райков стреля от пряк свободен удар, но топката бе избита. В 55-ата минута новото попълнение на "смърфовете" Абделхаким Буна излезе сам срещу вратаря на Хебър, но стреля в тялото му. Две минути по-късно стражът на локомотивци Росен Андонов изби кълбото след шут на противников футболист. В 70-ата минута Веселин Марчев покачи на 2:0 с диагонален шут. В 80-ата минута Веселин Марчев изпълни корнер, най-съобразителен се оказа Илия Джамов, който отблизо реализира за 3:0.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти