Съдии в село Войсил няма, Тунчев свири, а Локо (Пд) бие

Съдии в село Войсил няма, Тунчев свири, а Локо (Пд) бие

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи с 1:0 Марица (Пловдив) в контрола, играна на стадиона в село Войсил при силен вятър. Единственото попадение в двубоя падна в 85-ата минута. Тогава пробващият се при "черно-белите" македонец Флариан Кадриу центрира, а защитник на съперника, при опита си да избие топката, я заби в собствената си врата.

Поради липса на съдии пък двубоят бе ръководен от помощник-треньора на локомотивци Александър Тунчев. "Черно-белите" доминираха през по-голямата част на мача, но пропуски пред вратата на противника направиха Игор Банович и Анте Аралица, а за Марица с гола се размина Рангел Игнатов.

Защитникът от Франция, който е от алжирски произход - Туфик Зегдан, игра за "смърфовете". След двубоя стана ясно, че бранителят е направил добро впечатление и ще получи предложение за договор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти