Езе: Не мога да гарантирам на 100%, че оставам в Локомотив

Езе: Не мога да гарантирам на 100%, че оставам в Локомотив

Бранителят на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе сподели впечатленията си след днешното домакинско равенство на тима (2:2) в днешната среща реванш с Черно море. “Смърфовете” отстъпиха на варненския тим с общ резултат 4:3 във финалния плейоф за 7-о място в Първа лига, а Езе взе участие и в двата двубоя. През изминалата седмица бранителят попадна в разширения състав на Нигерия за предстоящия Мондиал в Русия, като ще отпътува за африканската държава още утре.
Локомотив Пд - Черно море@@@
“Нещата не вървяха добре за нас, много футболистите получиха контузии в хода на двубоя. Дадохме всичко от себе си да спечелим този мач, но не успяхме да стигнем до успеха. Не знам какво се случи. След като получихме първото попадение, нашият дух падна. Искам да поздравя треньорския щаб, който ни мотивираше през цялото време. Вдигнахме значително нивото си и това е благодарение на тях. Всички 30 футболисти, които са попаднали в списъка на нашия национален селекционер, ще опитат да дадат максимума от себе си, за да играят на Световното. Харесвам всичко в Локомотив и в Пловдив. Надявам се да остана, но не мога да гарантирам това на 100%”, коментира Езе.

СНИМКИ: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти