Христо Иванов: Тактическо надлъгване, важното беше да не загубим

Христо Иванов: Тактическо надлъгване, важното беше да не загубим

Вратарят на Етър Христо Иванов заяви, че отборът му се е опитал да излъже Локомотив (Пловдив), но и нулевото равенство на "Лаута" е добър резултат.

"Мисля, че се получи един неособено зрелищен мач за зрителите, но беше едно тактическо надлъгване. Не мога да кажа, че бяхме излезли да не загубим, искахме да ги надхитрим. Тактиката ни се получаваше и нещо напред ни липсваше да вкараме", сподели Иванов.

"Може би с оглед времето и тежкия терен, осъзнавахме, че ако получим гол, ще ни е трудно да го върнем. И може би затова играхме малко предпазливо. Какво ни е липсвало, може да каже само треньорът. За дузпата нямам наблюдение, защото имаше доста хора пред мен, според мен нашият човек не го фаулира. И за отменения им гол мисля, че видях, че има засада, но не мога да съм категоричен и да давам мнение", сподели още Иванов и заяви какви са целите на Етър до края на сезона", продължи вратарят на "виолетовите".

"Играем мач за мач, искаме колкото се може по-рано да избягаме от тежките мачове, които играхме миналата пролет, защото те наистина са тежки. Не искам да говоря за първа шестица, втора осмица и т.н", завърши ветеранът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички