Димитър Илиев: Настроението е ужасно, комплименти за уникалния гол на Неделев

Димитър Илиев: Настроението е ужасно, комплименти за уникалния гол на Неделев

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев поздрави звездата на Ботев Тодор Неделев, който реализира попадение от 50 метра в днешното дерби на Пловдив.

“Това не е само в този мач. Последните няколко мача имаме 100- порцентови ситуации, които не можахме да оползотворим. Недопустимо е да допуснем гол от корнер, при положение че имаме 5-6 човека по 190 сантиметра. Комплименти за уникалния гол, който реши мача. Имахме положения и при 0:0, и при 1:0. Честитя победата на Ботев!

Не можем да се оправдаваме всеки мач, че не си вкарваме положенията. Трябва да се вдигнем и победим. Тази загуба идва в много неподходящ момент.

Дербито е който пусне по-малко грешки, той побеждява. Ние допуснахме една за първия гол и после индивидуалната класа на Неделев. Настроението е ужасно, няма какво да се лъжем.

Трябва да се вземем в ръце, да започнем да играем и да побеждаваме. С Лудогорец, Верея и днес имахме минимум пет стопроцентови положения, но не ги вкарахме”, каза Илиев след домакинското поражение с 0:2 от Ботев в дербито на Пловдив.

снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички