Фенове на Ботев Пд и Локо Пд се целят с бомбички

Фенове на Ботев Пд и Локо Пд се целят с бомбички

Привърженици на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) за поредна година влязоха в сблъсък след дербито на града, съобщават медиите под тепетата. Меле с бомбички едва не е довело до кървави инциденти, но има няколко ранени.

Около 23 часа група фенове е причакала противникови привърженици пред бар между улиците „Солунска“ и „Царевец“ в ЖК „Смирненски“. Двете враждуващи групи са влезли в контакт, но полицаите от намиращата се наблизо патрулка са успели да овладеят положението заедно с повиканите подкрепления, пише „Марица“.

На място веднага са пристигнали няколко буса със сили на жандармерията. Поне 10 души са арестувани, а няколко запалянковци са потърсили лекарска помощ в хирургиите на „Пещерско шосе“. Според „Трибуна Пловдив“ закопчаните са 20-30. Информация на TrafficNews.bg около 70 са откараните с белезници.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички