Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Крушарски вади сериозна сума за стадион и клубна база на Локомотив (Пловдив)

Крушарски вади сериозна сума за стадион и клубна база на Локомотив (Пловдив)

Локомотив (Пловдив) трябва да има обновен стадион и клубна база в следващите шест години. Такава амбициозна цел си постави собственикът на тима Христо Крушарски. Той разкри плановете си пред "Нова".

"Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това", каза той.

113 Пловдив празнува победата на "Смърфовете"

Обновяването на стадион "Локомотив" ще започна от трибуна "Бесика", а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на около 21 милиона лева.

"За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом.

65 Радостта на Локомотив след мача

Крушарски не си прави илюзии, че със спечелената Купа на страната е станал любимец на феновете.

"Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти