Митко Илиев: Изпуснахме сумарно пет стопроцентови положения, Страсбург не е ПСЖ или Лион (видео)

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев съжали, че е допуснал грешка, след която Страсбург вкара единственото попадение в днешния мач между двата отбора.

“Отново тръгнахме зле, получихме ранен гол след моя индивидуална грешка. След това реагирахме нелошо. През второто полувреме владеехме изцяло инициативата. Щом играем като равен с равен срещу отбор като Страсбург, значи можем да се гордеем. Единственото, за което можем да съжаляваме, е, че сумарно в двата мача имахме пет 100-процентови положения, които не вкарахме. Искахме да видим Страсбург под напрежение. Ако бе влязла главата на Стивън Езе, нещата можеха да се обърнат.

С оглед на цялостното представяне можем да сме доволни от играта. Нямаше голяма разлика в класите с оглед на това, че те играят в Лига 1. Не смятам, че Страсбург се е пестял.

Говорих с техния капитан - приятно е изненадан от играта на нашия отбор. Но Страсбург не е някакъв гранд - не е ПСЖ или Лион. На техния стадион играта беше равностойна, а на моменти имахме и превъзходство.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти