Акрапович: Искам да забравя този мач, вече мислим за Ботев

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович прие философски поражението от Левски с 0:1. Той смята, че футболистите му са стояли добре физически в края на двубоя на "Герена" и вече мисли за предстоящото пловдивско дерби.

78 Левски - Локомотив (Пловдив)

"Какво се обърка ли? Загубихме линията на защитата, оставихме хора да се обръщат с лице към нашата врата, това въобще не функционираше. След гола им се събудихме, пропуснахме чист гол и това е, това е. Понякога върви, друг път искаш много, но не се получава и трябва да вложиш повече сила, за да тръгнат нещата. Не знам дали просто нямахме ден или пък момчетата не са ме разбрали още от началото. Има такива мачове, какво да се прави.

Трябва да търсим оправяне за дербито. В последните 15-20 минути кой отбор имаше повече възможности - няма нищо общо с физическата подготовка, не съм съгласен с мнение, че не сме били добре с нея. Вече работим за мача с Ботев (Пловдив), искам да забравя този мач, искаме да зарадваме нашите фенове и противника да усети нашата сила. Всичко е на терена в този мач, така е. Бяхме в добра форма в последните 20-30 минути днес, но дербито си е дерби, няма преимущество", каза специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти