Крушарски забива Езе на пейката

Крушарски забива Езе на пейката

Бранителят на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе най-вероятно ще бъде закотвен на пейката. 25-годишният нигериец все така отказва да подпише нов договор с клуба. Настоящият му изтича в края на годината.

Президентът на "смърфовете" Христо Крушарски заяви, че мениджърът на Езе му мъти главата и по тази причина още не е постигнато споразумение. Като наказателна мярка Крушарски е решил да извади бранителя от състава, пише "Тема Спорт". Това решение на президента обаче среща вътрешна съпротива. Новият спортен директор Георги Иванов-Гонзо е посъветвал Крушарски да не се отказва от Езе, докато играчът има договор с клуба. Треньорът Акрапович също предпочита да разчита на бранителя. Бизнесменът обаче бил непреклонен.

Дали Крушарски ще размисли, ще стане ясно днес. Локомотив (Пловдив) гостува на Царско село от 17:30 часа, като мачът в София е на стадион "Славия". От началото на сезона Езе дори няма пропусната минута - 720 в 8 срещи. Той вкара и дебютния си гол за "смърфовете" в елита при 1:1 с Ботев (Пловдив) в последния кръг. Нигериецът има 57 участия за "черно-белите", от които 46 за първенство, 7 за купата и 4 в Лига Европа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти