Гонзо обясни какво предстои със Стивън Езе (видео)

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов обясни, че клубът не планира да вади Стивън Езе от състава заради отказа му да подпише нов договор. Контрактът на нигериеца изтича в края на декември. Днес снажният бранител беше титуляр при успеха с 3:2 над Царско село.

68 Царско село - Локомотив (Пловдив)

“Езе има контракт с нас до декември. Дали той ще играе - това го решава треньорът. Според мен той е важен футболист и докато взима заплата, на него ще се разчита. Не е задължително един играч да преподписва, ако не желае. Той отказа да го направи и ние уважаваме позицията му. Но аз го познавам и съм убеден, че до декември той ще бъде отдаден на тима”, заяви Гонзо.

Бившият нападател не беше толкова краен към футболистите, каквото мнение изрази президентът Христо Крушарски. Босът се ядоса, че Локо водеше уверено с 3:0, а после с лекота допусна два гола. “До 3:0 контролирахме ситуацията. Важно е тези срещи да бъдат взимани, те са от задължителните. Но мач става, когато и двата отбора искат да играят. Когато обаче единият тим гледа само как да се защитава, нещата не се получават. Победата ни днес беше много лесна - реализирахме три попадения, а имахме и друга ситуация. Локомотив израства с всеки изминал двубой”, добави Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти