Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Гонзо: Готови сме за ЦСКА, имаме две набелязани имена за привличане

Гонзо: Готови сме за ЦСКА, имаме две набелязани имена за привличане

Готови сме за мача с ЦСКА. Има всички предпоставки да изиграем добър мач и да спечелим. Това заяви спортният директор на Локо (Пд) Георги Иванов - Гонзо. Клубният шеф е убеден, че тимът на Бруно Акрапович може да продължи с успешното си представяне този сезон.
 
Както е известно, Локомотив приема ЦСКА-София в среща от 13-ия кръг на efbet Лига в неделя от 17.45 часа в Пловдив.
 
"Предимство е като си домакин, особено като играем пред нашите фенове. Всичко обаче зависи от футболистите и дано те са готови за мача. Досега това, което е показал Бруно Акрапович, заслужава уважение. Не случайно сме на това място в класирането. Той си заслужи новия договор с клуба. Ние ще играем и за купата, и за първенството. За купата играем с Литекс, а в първенството сме с равен брой точки с Левски. Играем мач за мач, а ще видим какво ще стане накрая", заяви Гонзо за "Хоризонт".
 
"ЦСКА може да е в криза, но това няма да ни направи срещата с тях по-лека. Работим по селекцията. Имаме набелязани две имена за привличане. Стивън Езе сигурно ще напусне, Георги Илиев обяви своето отказване. Трябва да вземем играчи, които да подобрят нивото на отбора или поне да остане същото. Преди паузата бяхме в добра серия и сега съжаляваме, че дойде паузата", каза още спортният директор на черно-белите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти