Гледай на живо

Очаквайте в 10:00: Стамен Белчев обявява целите на ЦСКА-София в турнира за Купата и в първенството

Крушарски: Венци Стефанов ги забива, а аз ги разковавам

Крушарски: Венци Стефанов ги забива, а аз ги разковавам

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира интересни теми, свързани с отбора, преди утрешното гостуване на Славия. мачът с белите е от 15:00 часа на стадиона в "Овча купел".

"На Стивън Езе все още чакаме да му дойде ак­ълът. Ще изчакаме още мал­ко, според мен ще се осъзнае и ще подпише нов договор. При Георги Илиев нещата са по-различни. Той е твърд - спира през зимата. Истински мъжкар, защото държи на ду­мата си. Въпреки че играта му върви, Жоро е категори­чен, че няма да продължи напролет. В събота му че­ститих за рекорда по уча­стия в елита. Казах му, че ви­наги е добре дошъл в Локомо­тив, ако иска да работи в клуба. Портата е широко отворена за него", заяви Христо Крушарски, цитиран от "Тема спорт".

След това клубният шеф на Локо бе провокиран с въпрос кой ще спечели дебат между него и друг соб­ственик, който не се пази от медийни изяви - Венци Стефа­нов. В типичния си стил Крушарски отговори: "С Венци Стефанов имаме различен стил на игра. Той е малко по-силов, аз съм по-ди­ректен. Той ги забива, а аз ги разковавам!".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти